Change.

2013-02-16
Jag blir så ledsen på den här världen ibland, eller väldigt ofta faktiskt. Jag läser tidningarna varje dag och alltid är det något krig som pågår, kvinnor som blir våldtagna och folk som bara gillar att skada andra.

Det här med våldtäkter... I dagens samhälle så ska offret känna skam. Vad gjorde du ute så sent? Varför gick du ensam? Varför drack du? Varför hade du hörlurar på dig? Varför gick du i kjol? Varför gjorde du si eller så? 
Det läggs mycket fokus på hur kvinnan har betett sig och varje dag får vi tjejer höra hur vi INTE ska göra. Om man inte följer det så får man "skylla sig själv" ifall man blir våldtagen. 

Jag blir äcklad av dessa åsikter. När ska fokus läggas på gärningsmannen? Jag tycker att vi nu ska säga till alla män vad DE borde tänka på. 

Den här artikeln handlar om just det, hur män ska undvika våldtäkt. Läs den HÄR.a dream come true.

2013-02-13
Idag är dagen innan imorgon. 
Imorgon är det alla hjärtans dag.

Imorgon är det exakt ett år sedan jag flyttade till Canada och ÄNTLIGEN kunde få vara tillsammans med min fina, efter flera månaders väntan.
För ett år sedan så var jag så lycklig över mitt val och vad som skulle ske. Känslan när jag såg honom på flygplatsen och vi tillsammans åkte hem till VÅR lägenhet, den är oslagbar.

Nu har det gått ett år och han befinner sig i Los Angeles och jag är här.

Det känns riktigt jävla jobbigt.

Nu är vi tillbaka på ruta ett och det gör så ont.
Jag är ganska bra på att dölja mina känslor och man blir "van" efter ett tag, men just idag så känner jag bara att saknaden är så ENORM.
Imorgon kommer nog inte vara en rolig dag. Inte för att det är alla hjärtans, även om det hade varit mysigt att fira, utan för att det ett år sedan vi började vårt riktiga liv tillsammans.   

Nu är det många mil mellan oss och jag spyr.  Jag spyr över alla gränser, över människor som inte förstår, över AVSTÅNDET. 


Världens sämsta bild. Men där står jag, framför VÅR dörr. Vår älskade lägenhet som vi bodde i TILLSAMMANS.
Åh. Och där är vårt fönster. ALLTSÅ. Bajs.

.

2013-02-12

Travel.

2013-02-12
Nu är jag riktigt trött på snön och kylan. Jag vill bara bort härifrån, av mer anledningar än bara vädret såklart... MEN ÄNDÅ.

Så kul det är att resa! Det ger så mycket och man växer verkligen som människa. Alla mina resor har betytt mycket för mig, särskilt de gånger jag rest ensam till USA men även när jag flyttade till Canada. Att flytta dit var ett av de bästa besluten jag någonsin tagit. 
Det var som en dröm att få leva sitt egna liv där, tillsammans med kärleken, och få lära sig så mycket om hur andra människor ser på livet. 

Nu när jag har varit hemma ett tag så känns det som att man vet så mycket mer än andra. Nu lät det väldigt drygt men jag menar inte så. Jag har pratat med andra som också flyttat utomlands och kommit hem och de känner precis samma sak. 
Norrköping är en liten stad och det känns som att alla är fast i samma gamla liv och rytm. Jag ser absolut inte ner på människor som har valt att bo kvar i samma stad/land, men man lär sig så himla mycket när man är utomlands som man inte kan läsa sig till här hemma. 

Jag älskar att resa och kommer aldrig att sluta med det. Jag kommer inte vara kvar här i Norrpan så länge till, bara så ni vet! Haha.


Winnfield&Vega.

2013-02-11
VET NI VAD!! 

Idag har min finaste (Hash Mills) och vår kompis (The Dirty Sample) släppt deras gemensamma EP som heter "Winnfield & Vega". De har gjort 12 sjukt bra låtar! 
Jag tycker att ni ska klicka på länken nedan och njuta! Det säger jag inte bara för att jag känner dem, utan jag tycker helt seriöst att låtarna är så jävla bra. Min fina är BÄST på att skriva texter och vår kompis är grymt bra på att göra beats.

Vår andra kompis (Rhek) har gjort omslaget.


Winnfield & Vega <


Hairy.

2013-02-09
God morgon, god morgon, vilkeeeen härlig dag..... tralalalaa.

Igår mätte jag mitt hår och det är nästan 90 CENTIMETER långt! Så jäkla sjukt. Det är ju nästan en meter?! 
Jag kommer nog alltid ha långt hår men nu går det inte att göra något med håret. Om jag har det utsläppt så blir det trassligt efter 10 min, så jag går oftast med uppsatt hår. Inget kul att inte kunna göra något med håret pga hur tungt det är.
Blir nog att klippa sig nästa vecka!

Och en sak till... Folk frågar ofta hur jag kan ha så långt hår. Men det är inte så himla svårt. Nu är det ju inte alla som kan få långt hår men knepet är att INTE klippa sig. Tro inte på alla andra myter. 

Plus en till sak... Tvätta inte håret mer än 2 ggr i veckan ifall ni vill ha "fint" hår. Om ditt hår blir oljigt så produceras det för mycket talg i din hårbotten. Det kan bero på ditt shampoo eller att du tvättar för ofta. Om du i dagsläget tvättar nästan varje dag och tänker: "Men nä, kan inte gå flera dagar utan att tvätta håret!". Så ja, självklart kommer det kännas så i början. Ditt hår måste vänja sig. Försök även att ha håret uppsatt så mycket som möjligt. Gör en bulle eller en fläta.

Jag har naturligt vågigt/lockigt hår så det är ofta ganska torrt och kan bli trassligt. Men mitt knep är att alltid sova med flätor, en eller flera stycken. Om man vill ha riktigt lockigt hår på morgonen så kan jag tipsa om att sova med en fiskbensfläta! 

Kämpa på och ge inte upp efter en vecka. Ta hand om ditt hår och din hårbotten.


Snow.

2013-02-08
Nu har jag hunnit måla naglarna i 1000 olika färger. Blir liksom aldrig nöjd. Färgen, designen, whatever... Eller så råkar jag smeta till en nagel och när jag ska fixa den så blir alla andra också förstörda. CAN'T WIN.

Nu fick det bli något enkelt för jag orkar liksom inte! Kan tyvärr inte ta en bild för jag hittar inte kameraladdaren..................................................................... fail.

Det snöar och har snöat som fan här i Norrköping. Planerna är att vi ska till Stockholm imorgon och fira min bror och hans son, men om vädret är såhär så kan vi nog inte åka. Typiskt. Fy fan vad jag hatar svenskt väder och SNÖ. Det är inte mysigt nånstans.

FRYSER.


List it.

2013-02-08
En lista. Bara för att jag gillar listor.

x Är sugen på MAX-mat.
x Är hungrig.
x Gillar svart.
x Saknar min älskling så att det gör ont.
x $$$$$$$$.
x Längtar tills jag kan packa väskorna igen!
x Målar i denna stund mina naglar i 100 olika färger, typ.
x Typ igen.
x Slut på listan.


videos.

2013-02-08
Hej fina ni! Hur mår ni idag?

Nu är det så att jag behöver ER hjälp. Jag hade tänkt börja göra videos och undrar vad ni skulle vilja se? HIT ME.


Gotcha back!

2013-02-07
Alltså... Fattar ni hur stor DJ Premier är? Och fattar ni att MIN KILLE har gjort en låt med honom? En grym låt dessutom. En låt som DJn till och med spelar när han ute på spelningar. DEN NI.

Och ja, man får skryta.


Nail art.

2013-02-07Monkey.

2013-02-07
Idag har jag skapat, skapat och........ skapat.
Längtar tills jag kan få visa er vad jag jobbar med! Men tills dess är det hemlighetsstämplat... TYVÄRR HÖRRNI.

Jag har egentligen inte mycket att skriva om, så vi kan väl ta en titt på en samling hääärliga bilder:


 


 

Coconut.

2013-02-07
Hej och välkomna,
Dagens lektion handlar om kokosolja. 


Hahaha. Näärå. Men jo, tänkte skriva lite om kokosolja. 

Först och främst kan jag visa hur det ser ut, för er som inte vet:


I rumstemperatur så är oljan i fast form, men om det blir varmare så blir oljan flytande.

Kokosolja är bra för ALLT möjligt. Allt du kan tänka dig egentligen. Jättenyttigt och bra för hälsan men även för hud och hår.
Om du vill gå ner i vikt eller bara må bättre så är denna olja väldigt bra eftersom den inte lagras i kroppen som annan fett, utan tas upp och omvandlas till energi.

Om du har torr hy och/eller torra läppar så kan du ta en liten klick olja, gnida den mellan händerna och sen applicera i ansiktet innan du går och lägger dig. På morgonen kommer du ha mjuk hy och/eller mjuka läppar!

Om ditt hår är väldigt frizzigt så kan du ta en LITEN klick och göra precis som jag sa innan och sedan applicera i håret. Det kommer inte att bli oljligt, så länge du tar en liten klick!

Använd gärna kokosolja istället för annan olja och matfett. Jag själv steker en hel del kött, kyckling och grönsaker i oljan. Om jag gör en smoothie så blandar jag även i lite olja. 

Sedan sägs det också att det funkar bra mot bristningar och celluliter, men det vet man ju aldrig hahaha...

Jag ville iallafall bara tipsa er om denna UNDERBARA olja! Seriöst. Skit i olivoljan och testa lite kokosolja nästa gång! Jag köpte min i en butik där de säljer varor från hela världen men har även sett att den finns på bland annat City Gross och Ica.


MVH hälsoexperten.2.5

2013-02-07
"It was love at first sight
At last sight
At ever ever sight"
Happy 2,5 yrs ♥Ghoul.

2013-02-06
Vafaan hände här? Snacka om att förstöra kortet. Hahahahahaha. Tur han har som har mig! HAHA.


p.s: Nej, jag var inte full.

It's all an illusion.

2013-02-06
Jag är ett stort fan av "optical illusions" som det heter. Tycker det är så spännande och fantastiskt! Våra hjärnor är så lättlurade.

Nu gick det inte att lägga in de som jag såg senast, pga nått skit, så klicka gärna HÄR.

Ser ni något speciellt med denna ko?Create.

2013-02-06
HALLÅ.

Idag drömmer jag om en egen liten studio. En studio med fem lås på dörren. Jag älskar att vara ensam och speciellt när jag uttrycker mina kreativa sidor. När man skapar så hamnar man som i trans och då är det inget kul när man blir störd.

Ja ni, det är inte lätt att vara konstnär... Hahaha.

Jag har skapat en hel del smycken idag och mer ska det bli. Måste boka in en photoshoot nästa vecka så att jag kan visa er och alla andra vad jag har gjort.

Förutom det så har jag bakat kakor med mamma. Double chocolate chip cookies. Världens godaste. De bakade jag flera gånger i både USA och Canada. 

Sen klev mamma i choklad och fick bruna fläckar på strumporna. FINT VA. Kul info.


Ett halsband som jag har gjort förut. Har redan fått beställning på ett par och nu finns det inte många kvar! Man kan även välja kedja själv. 150 kr. Kommentera och lämna din email ifall du är intresserad. 

LA baby.

2013-02-06
På min födelsedag så fick jag två engångskameror. Förra veckan så skickade jag in en av dem till FUJIfilm och fick idag tillbaka bilderna. Som det så ofta blir, när det inte är digitalt, så blev en del bilder hur dåliga som helst hahaha.

Jag saknar dock LA och min finaste så himla mycket när jag ser bilderna. TUMMEN! HAHAHA FAIL.


True happiness.

2013-02-06
Det är viktigt att man mår bra, att man tycker om sig själv och att livet känns BRA. Det är inte alltid roligt men man kan lära sig att tänka på rätt sätt och minska på de "dåliga" dagarna.

Jag ser mig själv som en rätt så spirituell person och tycker om att läsa mycket om hur man bör se på livet och hitta sin inre styrka, bland annat. Jag gillar att meditera, även fast jag borde bli bättre på det. Min utmaning nu är att kunna göra det trots att omvärlden är kaotisk.
Det var lättare när man bodde ensam men blir svårt nu när man inte gör det...

Men i allafall, igår läste jag en artikel om lycka. Den spirituella ledaren och författaren Deepak Chopra delar i sin bok "The Happiness Prescription" med sig av sina 10 knep till hur man finner LYCKA.

Klicka HÄR för att läsa artikeln. Nu antar jag att en del av er inte kommer klicka på länken (haha) så jag klistrar in tipsen nedan:

1) Be aware of your body. Your body is a cosmic computer of universal intelligence. Listen to your body's messages of comfort and discomfort, and you'll spontaneously be able to make the right choices.

2) Live in the present moment. Don't attach yourself to anything or anticipate events. Just go with the flow, and you will connect to the domain of consciousness called nirvana.

3) Embrace silence. Meditate and observe your breath. The silence space between your thoughts is a field of infinite possibilities.

4) Relinquish your need for external approval. Be free of both criticism and flattery. Feel neither superior or inferior to anyone.

5) Get rid of your toxic emotions. Having a grievance is like drinking poison and thinking it will kill your enemy. Let go of your hostilities and anger.

6) Have complete knowledge of yourself. The world is a mirror of your state of consciousness. Ask yourself, "Who am I? What do I want?"

7) Don't judge others and don't judge yourself. Wake up and be thankful for being exactly as you are. Say to yourself, "Today, I will judge nothing that occurs." Forgive your shadows and the shadows of others.

8) Remove toxins from your life. Toxic substances, food, habits, emotions, work, relationships, environments, etc. It only creates imbalance in our lives.

9) Replace fear-based thinking with love-based thinking. Every time you're making a choice, ask yourself if it's going to cultivate the experience of unity and love or the experience of separation and stress.

10) Witness your awareness. Witness yourself as if in a movie. This means that you realize you're not your body or your mind; you are the alert witness to your consciousness.

Spikes.

2013-02-04
Idag kom äntligen paketet som jag har väntat på! Fina silvriga studs/spikes. SÅ KUL. Jag behöver bara vissa små grejer till och sen kan jag sätta igång. Självklart kommer det vara till försäljning så förvänta er en hel del fint inom en snar framtid! 

Lite ledtrådar/tjuvkik:


Obsessed with glitter.

2013-02-04
Jag målar mina naglar typ varje dag, ibland flera ggr per dag också. Helt sjukt. Jag vet. 
Men jag tröttnar på en design så himla fort och vill testa alla mina nagellack, speciellt ifall jag har köpt några nya.

Igår gjorde jag dessa:


Jag älskar att testa nya färger, nya märken och skiter faktiskt i om det är dyrt eller billigt. Självklart så är oftast de dyra nagellacken bättre men inte alltid! Igår köpte jag tre stycken i Dollar-affären som finns i Söderköping. Vill så gärna testa dem så det blir nog en ny design idag! 

Bigger than your head.

2013-02-02
Pappa köpte "små" hamburgare.


Mmmm...

2013-02-02
Dumma Ebay. Sitter här och väntar på något som aldrig tycks komma fram! Blah. Men det är klart att det tar tid när det skickas från Kina. 
Är det inte sjukt hur vi kan skicka saker från höger och vänster och hur det kommer fram 99% av fallen? 
Bra jobbat.

Vaknat tidigt idag och ska väl strax upp och äta frukost. På tal om mat... Alltså.... Facebook och internet är FARLIGT. Man blir så sugen på saker! Nu har jag varit sugen på semlor i några dagar. Men why?!?!?! Visst är det gott men finns ju godare saker? 
Hmm... Kanske blir semlor till melodifestivalen ikväll då. Hahahaa. Ska JAG kolla på "mello"? Gudars skymning. Ja, men det ska jag bara för att Gina Dirawi är programledare. Hon är skön. 

Fattar inte riktigt hur de alltid lyckas ha med sån jäkla skitmusik... Jag har gillat kanske 1 låt av 70? Max. Om ens det.
Jag är inte heller en sådan person som bara kan lyssna på endast en genre, så jag förstår inte riktigt... Jaja, kanske blir bättre i år? 


Smoothie till frukost, kanske?Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus